15 september 2022 in Activiteiten, Nieuws, Workshops

Pompoen plukdagen 1 en 2 oktober 2022

– Charlotte’s pompoen plukdagen –

 

         

Zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober
10.00 – 17.00 uur

                             Pompoenen knippen in de pompoenbogen, vruchten in de kas en daarna er ook nog een prachtig herfststuk van maken.                   Tijdens de plukdag op 1 en 2 oktober krijg jij die kans.

Van ons krijg je alle tips om de juiste vruchten te plukken en een schaal mooi op te maken, aan jullie de rest. Met een schaar en een schaal ga je op pad over het veld en in de kassen! Als je terug komt maak je een prachtig herfststuk voor op tafel en kun je daarna lekker even uitrusten met een kopje koffie of een glaasje fris en natuurlijk een zelf gebakken plak cake!

Wegens het enorme succes van vorig jaar gaan we verder met de pompoenplukdag in de nieuwe vorm. Vorig jaar hebben wij prachtige opgemaakte schalen naar huis zien gaan en waren jullie zo enthousiast over dit concept dat wij besloten hebben om op deze manier door te gaan met onze plukdag. Dus pluk je eigen pompoenen en vruchten en maak je prachtige herfstschaal voor thuis. 
 
Stel je eigen herfstschaal samen: Je kiest een schaal, plukt pompoenen uit de pompoenbogen en knipt de mooiste vruchten in de kas, vervolgens maak je de schaal af met sedum, blad en andere natuurlijke materialen. Je gaat naar huis met een prachtig stuk. De kosten zijn afhankelijk van de door jouw gekozen schaal, vanaf € 12,50. Zelfs voor de kinderen hebben wij leuke kleine bakjes van € 7,50 waardoor zij hun eigen herfststukje kunnen maken. De prijzen zijn inclusief een kopje koffie/thee met cake en voor de kids een glaasje ranja met iets lekkers. 
 
Je bent de hele dag welkom, wij zijn open van 10-17 uur. Wel graag een snoeischaar meenemen!
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree