4 september 2022 in Activiteiten, Nieuws, Workshops

Halloween-4-kids 2022

Halloween-4-kids

“Schrijf je nu online in”

31 oktober is het halloween, natuurlijk mag er dan een pompoen niet ontbreken. Een aantal middagen in de herfstvakantie gaan we aan de slag met de kinderen om een eigen halloweenpompoen uit te hollen. Deze middagen is de entree inclusief halloweenpompoen € 9,50 per kind.

Natuurlijk is er dan ook alle tijd om op jacht te gaan naar heksen, spoken, spinnen en vleermuizen of de geheime code te zoeken. Wat dacht je van de halloweengames en levend halloween ganzenbord of heksenmania te spelen? Wil je meedoen, geef je dan snel op, want vol = vol.

Data

  • zaterdag 22 oktober 14.00 uur (vol)
  • maandag 24 oktober 14.00 uur (vol)
  • donderdag 27 oktober 14.00 uur (vol)
  • maandag 31 oktober 14.00 ( uur (vol)

Helaas zijn alle workshops volgeboekt!

Betaling

Om in te schrijven vul het inschrijfformulier in en maak het te betalen bedrag over. Het verschuldigde bedrag mag worden overgemaakt op rekeningnummer NL24RABO0159416019 t.n.v. Charlottes pompoenen over vermelding van de datum en naam van de workshop. Zodra de betaling is ontvangen is de inschrijving definitief en ontvang je van ons een bevestigingsmail.
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree