HISTORIE

In de tuin had ze aan aantal droogbloemen staan en ook ook nog bij haar ouders op ‘t hof. Met deze droogbloemen ging ze workshops geven op zolder. Uiteindelijk waren er zo veel droogbloemen dat de woning te klein werd en is ze in 1998 verhuisd naar Ijzendijke. Hier was er voldoende ruimte voor de droogbloemen en was er plaats over voor haar favoriete planten in de tuin zetten: pompoenen. Deze hobby groeide uit tot haar werk en hier is ze tot op de dag van vandaag nog steeds mee bezig. Nu, na 20 jaar in de pompoenen, is het tijd geworden voor een nieuwe naam: Charlotte’s Pompoenen!
Naast de pompoenen, sierkomkommers, kalebassen en pepers die Charlotte verkoopt heeft ze ook een hele leuke winkel met streekproducten. Hier vind je bijvoorbeeld een pompoen likeur maar ook sap, advocaat, bier, stroop en jam van pompoenen. Veel producten worden op de boerderij gemaakt en overige producten worden in de buurt geproduceerd. Ook
leuke creaties van pompoenen kunt u hier vinden.
Daarnaast geeft ze ook nog workshops en rondleidingen en verkoopt ze buiten het pompoenseizoen ook nog geraniums, perkplanten, vaste planten en aardbeien!