Pompoenpad & pompoenspeurtocht

Charlotte’s pompoenen is al jaren een begrip in de streek. Jaarlijks ontvangt zij vele bezoekers die meer dan 400 soorten pompoenen kunnen bewonderen in de pompoentuin.

Laat je verrassen door de vele pompoenen, lagenaria’s, sierkomkommers, sierpepers en aubergines. Wandel het pompoenpad en kom alles te weten over de teelt en recepten van heerlijke hapjes met pompoenen.

Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht, voor hun is er een speciale pompoenmissie voor de allerkleinsten hebben de pompoenmannetjes zich verstopt.

Op de boerderij worden diverse pompoenproducten gemaakt. In onze gezellige winkel vind je o.a. likeur, pralines, jam, pompoensappen, kaas en nog veel meer lekkernijen. Natuurlijk vind je daar ook onze prachtige droogbloemen. Winkel is vrij entree.

Wil je het pompoenpad lopen en de wereld van pompoenen komen ontdekken?

Tijdens openingstijden van de winkel ben je van harte welkom.

Entree pompoenpad: volwassenen € 7,00 p.p. inclusief koffie met pompoencake, kinderen tot 12 jaar € 3,00 p.p. inclusief ranja met chips. De speurtochten voor kids zijn verkrijgbaar voor € 1,50 p.p.

Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud, nieuwsgierig? Vanaf 1 september t/m 31 oktober 2022 is het pompoenpad weer geopend. Openingstijden donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag van 10-17 uur. Zondagmiddag van 13-17 uur. Spring eens binnen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0610327188 of stuur ons een mail info@charlottespompoenen.nl.