Pompoenpad – pompoenjacht

 

 

Charlotte’s pompoenen is al jaren een begrip in de streek. Jaarlijks ontvangt zij vele bezoekers die meer dan 400 soorten pompoenen kunnen bewonderen in de pompoentuin.

Laat je verrassen door de vele pompoenen, lagenaria’s, sierkomkommers, sierpepers en aubergines. Wandel het pompoenpad en kom alles te weten over de teelt en heerlijke hapjes met pompoenen. Voor de kinderen is er een speciale pompoenjacht.

Wij maken op de boerderij diverse pompoenproducten. In onze gezellige winkel vind je o.a. likeur, pralines, pompoen secco, pompoensappen, kaas en nog veel meer lekkernijen. Maar ook onze prachtige droogbloemen. Winkel is vrij entree.

Wil je het pompoenpad lopen en de wereld van pompoenen komen ontdekken? Tijdens openingstijden van de winkel ben je van harte welkom.

Entree pompoenpad: volwassenen € 5,00 p.p. inclusief koffie met pompoencake, kinderen tot 12 jaar € 2,50 p.p. inclusief ranja met chips.

Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud, nieuwsgierig? Spring binnen! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0610327188 of stuur ons een mail info@charlottespompoenen.nl.