Pompoenseizoen 2022

September en oktober

Vanaf 1 september start het pompoenseizoen weer bij Charlotte’s pompoenen. Een begrip in de streek!

Meer dan 400 verschillende soorten pompoenen, kalebassen, lagenaria’s, sierkomkommers, pepers en aubergines. Laat je verrassen en geniet van de leuke activiteiten voor jong en oud.

Kom genieten van al het moois de pompoen te bieden heeft en laat je verrassen. Wandel het pompoenpad en ontdek de pompoen. In de maanden september en oktober kun je het pompoenpad wandelen op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag van 10-17 uur en op zondag van 13-17 uur.

In de decoshop vind je mooie creaties met pompoenen en droogbloemen en natuurlijk onze producten gemaakt met pompoen. Kom gerust langs!

Natuurlijk mag je tijdens het seizoen onze pompoenactiviteiten niet missen. Dit jaar openen we het seizoen op 10 en 11 september met een echte taartenbakwedstrijd. Heb jij een overheerlijk recept met pompoen en bak jij de lekkerste taarten schrijf je dan in en laat in dit weekend iedereen genieten van jouw heerlijkheden. Voor de winnaar hebben wij een superleuke prijs.

Wil je culinair komen genieten schrijf je dan in voor een hightea, tapasavond of belevingsdiner. In samenwerking met traiteur La Couronne worden de heerlijkste pompoengerechten op tafel getoverd.

Zelf aan de slag met pompoen, ook dat kan dit seizoen. Wat dacht je van een bloemschikworkshop, pompoen uithollen of je eigen herfststuk maken met de door jou geplukte pompoenen. Ook dit pompoenseizoen is er weer genoeg te doen. Zien wij jou ook in september of oktober?

Een chef-kok verzorgt op zondag 5 september een uitgebreide brunch in de kas tussen de lagenaria`s. Er zullen verschillende gerechten gemaakt worden van pompoen, laat je zeker verassen (wel even van te voren opgeven). Verder zijn er allerlei lekkernijen pompoenfriet, pompoenwafels, soep, pompoen cake en nog veel meer. Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud , nieuwsgierig? Spring binnen! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.