Pompoenfestijn 2021

zaterdag 4 en zondag 5 september

10.00-17.00 uur

4 en 5 september is het weer zover: Charlotte’s pompoenfestijn!

Een begrip in de streek!

Twee dagen lang kun je komen genieten van de wereld van pompoenen. De poorten gaan zaterdag en zondag open om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

Meer dan 400 verschillende soorten pompoenen, kalebassen, lagenaria’s, sierkomkommers, pepers en aubergines. Laat je verrassen en geniet van de leuke activiteiten voor jong en oud. Wandel het pompoenpad, bezoek de kraampjes, speel leuke pompoenspelletjes of knutsel met pompoenen en maak een ritje op een pony.

In de decoshop vind je mooie creaties met pompoenen en droogbloemen en natuurlijk onze producten gemaakt met pompoen. Kom gerust langs!

Een chef-kok verzorgt op zondag 5 september een uitgebreide brunch in de kas tussen de lagenaria`s. Er zullen verschillende gerechten gemaakt worden van pompoen, laat je zeker verassen (wel even van te voren opgeven). Verder zijn er allerlei lekkernijen pompoenfriet, pompoenwafels, soep, pompoen cake en nog veel meer. Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud , nieuwsgierig? Spring binnen! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.