Pompoenfestijn

vrijdag 4 september 13.00 – 20.00 uur

zaterdag- zondag 5/6 september 10.00-17.00 uur

4, 5 en 6 september is het weer zover: Charlotte’s Pompoenfestijn! Een begrip in de streek! Dit jaar kun je zelfs drie dagen komen genieten van de pompoenen!

Meer dan 400 verschillende soorten pompoenen, kallebassen, lagenaria’s, sierkomkommers, pepers en aubergines.

De poorten gaan zaterdag en zondag open om 10.00 uur en dicht om 17.00 uur. Dit jaar openen we voor het eerst ook op vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur de poorten.

Laat je onderdompelen in de wereld van de pompoen en geniet van leuke activiteiten voor jong en oud. Onder andere rondleidingen, ponyrijden, kinderactiviteiten en nog veel meer.

In de Deco shop kunt u mooie creaties vinden gemaakt met pompoenen , maar ook alle producten die gemaakt worden van pompoen. Deze 3 dagen worden opgevrolijkt door af en toe een live muziek optreden. Ook vele kraampjes laten zien wat er te doen is met pompoen!

 

Een chef-kok verzorgt op zondag 6 september een uitgebreide brunch in de kas tussen de lagenaria`s. Er zullen verschillende gerechten gemaakt worden van pompoen, laat je zeker verassen (wel even van te voren opgeven). Verder zijn er allerlei lekkernijen pompoenfriet, pompoenwafels, soep, pompoen cake en nog veel meer. Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud , nieuwsgierig? Spring binnen! Heb je nog vragen? Neem dan contact op.