6 november 2021 in Nieuws, Workshops

Smulworkshop kerstchocolade

Smulworkshop kerstchocolade  

zaterdag 18 december

 

 

[flat_button text=”Schrijf je nu online in” title=”Flat Button” url=”#inschrijven” padding=”10px 20px” bg_color=”#FF5C00″ border_color=”#FF5C00″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”18px” align=”center” target=”_self”] 

 

 

Met de kerstdagen hoort het erbij, heerlijk smikkelen en smullen. En wat is er nu leuker dan je eigen kerstchoco te maken? Daarom speciaal voor de kerstdagen: de kerstchocoladeworkshop. Op 18 december is het weer zo ver. Een lekkere workshop van 1.5 uur waarin jij de wereld van chocolade ontdekt. Leuk als gezinsuitje, geschikt voor jong en oud.

Wij gaan de slag met chocolade! Natuurlijk decoreer je een eigen vormfiguur, ga je aan de slag met truffels, snoeppralines en nog veel meer! Dit doe je samen met een team van ervaren mensen. Jij krijgt alle trucks en tips uitgelegd om met de mooiste chocolaatjes naar huis te gaan! Voor de kids hebben wij een speciale workshop samengesteld zodat ook zij kunnen smullen van hun eigen chocolade. 

De kosten bedragen € 12,50 p.p. voor volwassenen en kids € 10,00 p.p. 

We hebben in de ochtend 2 groepen en in de middag 3 groepen. Schrijf je vlug in voor één van de groepen!

Data

Helaas zitten alle workshops vol. 
 
Let op: voor deze workshop geldt betaling vooraf. Wil je deelnemen? Zorg er dan voor dat het bedrag vóór de workshop op onze bankrekening staat. 
Je kunt je op twee manieren opgeven:
1. via onze webshop, hierdoor kun je direct via Ideal betalen: https://www.charlottespompoenen.nl/product-categorie/workshops/ 
2. via onderstaand opgaveformulier. Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op het volgende rekeningnummer: Charlottes pompoenen, Rekeningnummer: NL24RABO0159416019. Zodra de betaling is ontvangen is je inschrijving definitief. 
 
 
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree