22 september 2021 in Nieuws

Pompoen plukdagen 2 en 3 oktober

 

 

– Charlotte’s pompoen plukdagen –

 

 

         

Zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober
10.00 – 17.00 uur

Pompoenen knippen in de pompoenbogen, vruchten in de kas en daarna er ook nog een prachtig herfststuk van maken. Tijdens de plukdag op 2 en 3 oktober krijg jij die kans.

Van ons krijg je alle tips om de juiste vruchten te plukken en een schaal mooi op te maken, aan jullie de rest. Met een schaar en een schaal ga je op pad over het veld en in de kassen! Als je terug komt maak je een prachtig herfststuk voor op tafel en kun je daarna lekker even uitrusten met een kopje koffie of een glaasje fris en natuurlijk een zelf gebakken plak cake!

Dit jaar een iets andere plukdag als dat je van ons bent gewend. Door de verwachte drukte en de beschikbaarheid van pompoenen in het veld hebben wij besloten om de plukdag dit jaar in een andere vorm te gieten. Wij willen graag iedereen in de gelegenheid stellen om met een mooie schaal pompoenen naar huis te gaan. Natuurlijk hebben wij een mooi alternatief bedacht waarbij je het plukken van de pompoen combineert met het maken van een prachtig herfststuk.
 
Stel je eigen herfstschaal samen: Je kiest een schaal, plukt pompoenen uit de pompoenbogen en knipt de mooiste vruchten in de kas, vervolgens maak je de schaal af met sedum, blad en andere natuurlijke materialen. Je gaat naar huis met een prachtig stuk. De kosten zijn afhankelijk van de door jouw gekozen schaal, een ronde schaal € 8,50 en een langwerpige schaal € 11,50. Zelfs voor de kinderen hebben wij leuke kleine bakjes van € 5,00 waardoor zij hun eigen herfststukje kunnen maken. De prijzen zijn inclusief een kopje koffie/thee met cake en voor de kids een glaasje ranja met iets lekkers. 
 
Je bent de hele dag welkom. Wel graag een snoeischaar meenemen!
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree