Halloween-4-kids

20 – 21 – 26- 28 oktober  en 3 november 2021

 

31 oktober is het halloween, natuurlijk mag er dan een pompoen niet ontbreken. Een aantal middagen in de herfstvakantie gaan we aan de slag met de kinderen om een eigen halloweenpompoen uit te hollen. Deze middagen is de entree inclusief halloweenpompoen € 7,50 per kind.

Natuurlijk is er dan ook alle tijd om op jacht te gaan naar heksen, spoken, spinnen en vleermuizen of de geheime code te zoeken. Wat dacht je van de halloweengames en levend halloween ganzenbord of heksenmania te spelen? Wil je meedoen, geef je dan snel op, want vol = vol.

Data

 • Woensdag 20 oktober 13.30 uur
 • Donderdag 21 oktober 13.30 uur
 • Dinsdag 26 oktober 13.30 uur
 • Donderdag 28 oktober 13.30 uur
 • Woensdag 3 november 13.30 uur

  - Schrijf je nu online voor de Halloween-4-kids! -

  Reservatie Halloween voor kids:

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Aantal volwassenen:

  Aantal kinderen voor uithollen pompoenen en spelen:

  Telefoonnr:

  Extra info kun je hier melden:

  Bevestig even met: