Nieuw bij Charlotte’s!

Bloemschikpakket om heerlijk thuis aan de slag te gaan.

       

Winterse knollenparty!  
Het eerste in een reeks nieuwe DIY-pakketten. De komende tijd mag je elke twee weken een nieuwe DIY-uitdaging van ons verwachten.  Ga jij deze uitdaging aan?
In deze januarimaand starten we met de eerste bolletjes, een creatie voor zowel binnen als buiten.

  

Bij deze DIY start je met het knopen van een mandje van knotwilgentakken. Dit bakje maak je naar eigen inzicht op met de meegeleverde bolletjes en materialen. Bij het pakket ontvang je, naast alle benodigde materialen, een duidelijke werkbeschrijving zodat je direct aan de slag kunt.

Prijs per pakket:

€ 25,00

Het is ook mogelijk om dit bloemstuk te maken met vogelvoer of met verse bloemen. Mocht je dit willen neem dan even contact met ons op over je wensen en mogelijkheden. 
Ga nu nog aan de slag met dit mooie DIY-bloemschikpakket, vraag snel een pakket aan via onderstaand inschrijfformulier of via onze webwinkel! Ook leuk als cadeautje! 
 
Hoe werkt het:
 1. Je bestelt het pakket bij ons via onderstaande link.
 2. We vragen je een bedrag over te maken op ons rekeningnummer. Als je het pakket op komt halen in onze winkel dan is het ook mogelijk ter plekke te betalen. 
 3. Wij maken een afspraak voor het ophalen van het pakket. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om het pakket op te halen versturen we het graag naar je tegen een meerprijs van de bezorgdienst (NL € 7,25 en BE € 9,25). Is het een cadeautje dan zorgen wij er natuurlijk voor dat het pakket feestelijk verpakt is. 
 4. In het DIY bloemschikpakket “Winterse knollenparty” zijn alle producten die nodig zijn voor het bloemstuk opgenomen. Het enigste wat je nog zelf moet toevoegen om de creatie te kunnen maken is een schaar en een mesje. 
 
 

 

Het bedrag mag overgemaakt worden op het volgende rekeningnummer, o.v.v. DIY bloemschikpakket “Winterse knollenparty” en je eigen naam:
Op naam van: Charlottes pompoenen
Rekeningnummer: NL24RABO0159416019

 

  - Vraag een DIY bloemschikpakket aan! -

  Ik vraag graag een DIY-bloemschikpakket "Winterse knollenparty" aan.

  Voornaam:

  Achternaam:

  Telefoonnr:

  Wil je het pakket laten bezorgen (+ €7,25 voor Nederland en + € 9,25 voor België). Vul dan hier je adresgegevens in.

  Straatnaam + huisnummer:

  Postcode + Woonplaats:

  Extra info kun je hier melden: