4 november 2020 in Nieuws

Charlotte’s kerst

Kerst 2020 

– Bloemschikken: Kerstster-

DIY-pakket

     

Het einde van het jaar komt in zicht, de kerstdagen vragen om gezelligheid en een prachtig kerststuk om van te genieten. Daarom gaan we er creatief tegen aan!

Dit jaar maken wij een kerstster, je kunt kiezen tussen een liggende of staande kerstster.

De staande ster wordt bekleed met cobrablad, daartussen bevestigen we oase. We gebruiken diverse soorten kerstgroen en mos. Als het groen gestoken is pimpen we de ster met kerstballen en natuurlijke materialen.

De liggende ster bekleden we aan de zijkant met een natuurlijk materiaal. De bovenzijde wordt daarna gestoken met diverse soorten kerstgroen en daarna gepimpt met kerstballen, diverse materialen, de “merry christmas”-steker en twee glazen theelichtjes. 

Geef kleur aan je kamer met deze mooie creatie in deze donkere maanden.  

                              

Prijs:

€ 32,50

 

Deze workshop is alleen nog verkrijgbaar als DIY-pakket 

 
Bestel nu je eigen DIY pakket met duidelijke beschrijving en maak je eigen creatie thuis. Vul het onderstaande aanmeldformulier in en meld je aan. Je kunt je pakket dan afhalen vanaf  donderdag 10 december. 

Wil jij ook een keer deelnemen aan een workshop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of kijk regelmatig op onze site voor onze activiteiten. 

Mocht je na opgave verhinderd zijn, dan kan ik de opdracht voor je maken of iemand kan jouw plaats innemen.
Twee dagen voor de workshop kan ik het, indien mogelijk, verzetten.
Charlotte’s pompoenen,
Watervlietseweg 15
4515 SC IJzendijke
Tel. +31 (0) 610327188
info@charlottespompoenen.nl
(langs de weg van IJzendijke naar Watervliet/N679 bij de Belgische grens)By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree