13 augustus 2020 in Nieuws

Charlotte’s pompoen kookworkshop Tapas

Kookworkshop Tapas van pompoen

[flat_button text=”Schrijf je hieronder in!” title=”Flat Button” url=”#inschrijven” padding=”10px 20px” bg_color=”#FF5C00″ border_color=”#FF5C00″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”18px” align=”center” target=”_self”]

Onze eigen chef kok gaat aan de slag met jullie. Na een bezoek aan Spanje en jarenlang iedere week tapas klaar gemaakt te hebben, is het tijd om de pompoen meer terug te laten komen in de keuken.

 

Graag wil ze mensen inspireren om deze fantastische groente te bereiden. Haar kennis gaat ze overbrengen tijdens de Pompoen Tapas Kookworkshop!

Jullie zullen hier leren hoe een pompoen anders verwerkt kan worden dan alleen tot soep!

Deze speciale workshop bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt er bijvoorbeeld verteld welke pompoen je bij welk gerecht het beste kunt gebruiken en hoe de pompoen te bereiden. Natuurlijk wordt er aan het einde geproefd! De pompoen zal met verschillende technieken worden klaargemaakt. Denk aan een pompoenstoof, gevulde pompoen, pompoen bitterballen enz.

Wil je ook leren om deze overheerlijke gerechten klaar te maken? Geef je dan op voor de workshop op woensdag 21 oktober om 13.00 uur. De kosten bedragen € 25,- p.p.

Nieuwsgierig? Geef je vlug op!
Aanmelden kan via onderstaand contactformulier! Kom jij ook genieten?

 

 
Charlotte’s pompoenen
Watervlietseweg 15
4515 SC IJzendijke
Tel. +31 (0) 610327188
info@charlottespompoenen.nl
(langs de weg van IJzendijke naar Watervliet/N679 bij de Belgische grens)

 

 
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree