12 juni 2020 in Nieuws

Charlotte’s polderfietstocht 8 augustus 2020

Polderfietstocht 8 augustus 

[flat_button text=”Schrijf je hieronder in!” title=”Flat Button” url=”#inschrijven” padding=”10px 20px” bg_color=”#FF5C00″ border_color=”#FF5C00″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”18px” align=”center” target=”_self”]

Polder fiets tocht
Doe je ook mee aan de polderfietstocht? Een fietstocht van 40 kilometer door het rustige landschap van West-Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg kunt u verschillende tussenstops maken.
Speciaal voor die stop hebben wij een leuk pakketje die u kunt bestellen. Charlotte’s Picknick Tas! Hierin vind u lekkere broodjes, een sapje, fruit en wat lekkere versnaperingen voor onderweg. Deze tas kost €17,50 voor 2 personen.  
Meld u van te voren aan en kies een tijdsperiode voor vertrek. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen bijhouden hoeveel mensen op ons bedrijf aanwezig zijn. Zorg voor voldoende afstand. Bij de start krijgt u een kaart waarop de weg staat aangegeven die u kunt volgen. U kunt vertrekken bij ‘De
Groene Polderwinkel’ of ‘Charlotte’s
Pompoenerie’.

 

Charlotte’s pompoenen,
Watervlietseweg 15
4515 SC IJzendijke.
Tel. +31 (0) 610327188
info@charlottespompoenen.nl
(langs de weg van IJzendijke naar Watervliet/N679 bij de Belgische grens)

 

 
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree