11 maart 2020 in Nieuws

Charlotte’s workshop april 2020

Workshops april 2020  

[flat_button text=”Schrijf je hieronder in!” title=”Flat Button” url=”#inschrijven” padding=”10px 20px” bg_color=”#FF5C00″ border_color=”#FF5C00″ border_width=”1px” text_color=”#FFFFFF” text_size=”18px” align=”center” target=”_self”]

VERZET JE DATUM! 

UPDATE:
Wat gebeurd er toch allemaal veel om ons heen. Zoals jullie niet ontgaan is zijn ook wij genoodzaakt om de workshops t/m 6 april uit te stellen. We zijn dan inderdaad wel met een kleinere groep alleen is onze ruimte helaas niet groot genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden. De workshops die gepland stonden tot en met 6 april te vervallen. Voorlopig zullen de workshops na 6 april wel doorgaan.  De workshops die hiervoor zijn zullen verzet worden naar  woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 april. Mocht dit nu ook niet door kunnen gaan door tegenbericht van de overheid zullen de workshops allemaal verplaatst worden tot eind april.

 

Mocht het nu toch zijn dat je niet wilt komen hebben we daar alle begrip voor natuurlijk, geef het dan even aan ons door dan bespreken we de mogelijkheden. Wil je graag toch een paasstuk op de tafel hebben staan, kun je hem ook bestellen en afhalen.

       

Het wordt alweer april, wat gaat de tijd ontzettend snel.  Ook deze maand staat er een weer een workshop klaar. In april staat de workshop in het teken van Pasen. Dit jaar maken we de paas cirkel. In een ronde ring wordt een zwevend stuk gemaakt. Het stuk wordt gemaakt met wilgen, gerbera,s bolletjes, enz.

Tussen de workshop door zorgen we weer voor iets lekkers en een kopje koffie/thee. 

 Prijs:     €30,-

 
Data’s:    VOL Dinsdag 7 april 19.15u
             Woensdag 8 april 19.15u
              Donderdag 9 april 19.15u
         Vrijdag 10 april 13.30u
           
       
 
 Voorschot: € 10,-
(Schrijf u eerst online in én maak het voorschot over. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van ons.)
De lessen gaan door bij voldoende opgave, zo niet laat ik iets weten.

 

– Paas smul workshop –

Zaterdag 4 april 2020
9.30 – 11.00 – 13.00 – 14.30 – 16.00

Heeft u nog niks lekkers in huis voor de paasdagen? Wil je samen met je kinderen een middagje weg? Of heeft u gewoon vreselijk veel zin in chocolade? Of heeft u een andere goede reden om een heerlijke middag chocolade bonbons of snoepjes te maken? Dan is deze activiteit zeer geschikt! Tijdens de Paas Smul workshop gaat jong en oud aan de slag met vullingen, snoepjes, paaseitjes, koekjes, enz.

Schrijf je HIER in

Het voorschot mag overgemaakt worden op het volgende rekening nummer, vermeld hier de datum en de naam van de workshop:

Op naam van: Charlottes pompoenen
Rekening nummer: NL24RABO0159416019

 

  Mocht u verhindert zijn om te komen, dan kan ik de opdracht voor u maken of iemand kan uw plaats vervangen. Mocht u het 2 dagen van tevoren weten kan ik het indien mogelijk verzetten.

 

Charlotte’s pompoenen,
Watervlietseweg 15
4515 SC IJzendijke.
Tel. +31 (0) 610327188
info@charlottespompoenen.nl
(langs de weg van IJzendijke naar Watervliet/N679 bij de Belgische grens)

 

 
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree