Halloween voor kids

17 – 19 – 20 – 22- 31 oktober 2020

 

31 oktober is het halloween, natuurlijk mag er dan een pompoen niet ontbreken. Een aantal middagen in de herfstvakantie en op zaterdag 31 oktober gaan we aan de slag met de kinderen om een eigen halloweenpompoen te maken. Deze middagen is de entree inclusief halloweenpompoen, heerlijke heksenlimonade en lekkers € 7,50 per kind.

Natuurlijk is er dan ook alle tijd om op jacht te gaan naar heksen, spoken, spinnen en vleermuizen of de geheime code van de pompoenenmannetjes te zoeken, levend halloween ganzenbord en de halloweengames te spelen. Wil je meedoen, geef je dan snel op, want vol = vol.

Data

  • Zaterdag 17 oktober 13.30 uur
  • Maandag 19 oktober 13.30 uur
  • Dinsdag 20 oktober 13.30 uur
  • Donderdag 22 oktober 13.30 uur (VOL)
  • Zaterdag 31 oktober 10.00 uur
  • Zaterdag 31 oktober 13.30 uur (VOL)

- Schrijf je nu online voor de Halloween voor kids! -

Reservatie Halloween voor kids:

Voornaam:

Achternaam:

Email adres:

Aantal volwassenen:

Aantal kinderen voor uithollen pompoenen en spelen:

Telefoonnr:

Extra info kun je hier melden:

Bevestig even met: